Üzenetek a lakosság és az egészségügyi szakemberek részére

Irodánk csatlakozott az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet (OKPI) közreműködésével megvalósuló európai prevenciós kampányhoz, amely a daganatos betegségek megelőzését célozza.

A figyelemfelhívó kampány neve Rákmegelőzés Európában (PrEvCan), mellyel a daganatos betegségek okozta terhek csökkentését kívánjuk megcélozni. Tegyünk együtt, közösen a rákmegelőzésért!

#PrEvCan#CANCERCODE @cancernurseEU

Tudta, hogy a dohányzás abbahagyásának pozitív hatása percekben is mérhető? Ezek a hatások nemcsak egészségét, hanem társas kapcsolatait és anyagi helyzetét is érinthetik.

A vízipipa nem csak egy baráti társaság összekovácsolásának kelléke, hanem a tüdőrák, illetve más légúti és daganatos betegségek kialakulásának egyik okozója. A vízipipázás egy közösségi dohányzás, amely nem kevésbé káros, mint a cigarettázás. Oszlassa el tévhiteit, és tájékozódjon a vízipipa működéséről...

Az alternatív dohánytermékek a dohányfogyasztás és a nikotinbevitel alternatív eszközei, használatuk a hagyományos cigarettához hasonlóan káros az egészségre és függőséget okoz. Ezek a termékek sokféle arcot ölthetnek. Ön mennyit ismer? Tájékozódjon az alternatív dohánytermékekről az alábbi linke(ke)n: