EGYÉNI SZOLGÁLTATÁSAINK

Egyéni szolgáltatásaink célja, hogy személyre szabott támogatást adhassunk az egészségmegőrzés területén. Szakembereink segítségével mind a fizikai, mind a mentális, lelki egészség területén nyújtunk tanácsadást.

Egyéni dietetikai tanácsadás

Táplálkozás tanácsadás, étrendtervezés, speciális diéták összeállítása dietetikus iránymutatásával.

Egyéni mentálhigiénés, életvezetési tanácsadás

Ha szeretnél megoldást találni felmerülő problémáidra, segíthet az életvezetési tanácsadásunk, a segítő beszélgetés.Testösszetétel mérés és tanácsadás

Inbody testösszetétel analizáló készülékkel, kiértékeléssel, tanácsadással

Jelentkezés egyéni tanácsadásra

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Egyéni dietetikai tanácsadás

Táplálkozás tanácsadás, étrendtervezés, speciális diéták összeállítása dietetikus iránymutatásával.

Az egyéni dietetikai tanácsadás során lehetőséged van egy személyre szabott táplálkozási terv kialakítására, mely megfelel adottságaidnak, lehetőségeidnek, céljaidnak. A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás alapjául szolgál egy egészségmegőrző életmódnak, illetve már kialakult betegségek kezelésének.


Dietetikusunk segítségével lehetőséget kínálunk egy egészséges étrend összeállításához, betegség esetén speciális diéta megvalósításához, személyes kérdések átbeszéléséhez.

Jelentkezz dietetikai tanácsadásunkra!

Egyéni mentálhigiénés, életvezetési tanácsadás

Ha szeretnél megoldást találni felmerülő problémáidra, segíthet az életvezetési tanácsadásunk, a segítő beszélgetés.

A mentális egészség ugyanolyan fontos, mint fizikálisan jól lenni. Vannak élethelyzetek, amikor nem tudjuk hogyan döntsünk, nehezebb szituációkkal kerülünk szembe, amit egy külső félnek elmondva új meglátásokat kaphatunk, ezzel segítve megoldani problémánkat.


Tanácsadásunkon egy mentálhigiénés szakemberrel történő segítő beszélgetés során a szakember igyekszik szétválasztani az összekuszálódott érzelmi szálakat. A szavak mögött rejlő érzések visszatükrözésével, újra fogalmazásával pedig segíti, hogy eltávolodjunk a problémától és egy új, egy magasabb távlatból nézzünk rá. Szükség esetén pszichológus bevonásával zajlik a tanácsadás.

Jelentkezz életvezetési tanácsadásunkra!

Testösszetétel mérés és tanácsadás

Inbody testösszetétel analizáló készülékkel, kiértékeléssel, tanácsadással

Fontos, hogy tisztában legyünk táplálkozási és mozgási szokásainak hatásaival. A testösszetétel mérés során pontosan rámutatunk a test változásaira.


Az általunk használt InBody 370 multifrekvenciás precíziós testösszetétel analizáló készülék a bioimpendancia elvén működik. Alapvető információt szolgáltat az egészséggel és elhízással kapcsolatos diagnózis felállításához. A testet 5 szegmensre bontja: 4 végtagra és a törzsre. Nem alkalmaz becslést a pontatlanság ellensúlyozására, hanem valódi mérési adatokat garantál.

Jelentkezz testösszetétel mérésre és tanácsadásra!