PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Irodánk célkitűzése, hogy sikeres együttműködést alakítson ki a sárospataki járásunkban lévő intézményekkel, civil szervezetekkel, helyi közösségekkel, cégekkel, munkahelyekkel, illetve szakmai támogatást tudjunk nyújtani számukra különböző egészségfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységükhöz.

Önkormányzatokkal

A sárospataki járás önkormányzataival folyamatos együttműködésben állunk. Szívesen nyújtunk szakmai támogatást a települések rendezvényeinek megvalósításában, illetve a helyi egészségtervek elkészítésében.

Oktatási intézményekkel

A sárospataki járásban lévő oktatási intézményeket szívesen támogatjuk az iskolai egészségfejlesztéssel kapcsolatos programok megvalósításában. Továbbá igyekszünk számukra továbbítani a témában megjelenő országos ajánlásokat.

Szociális intézményekkel

Célunk a sárospataki járásban lévő szociális intézmények szakmai támogatása egészségfejlesztési programok megvalósításában. Szeretnénk továbbá szakmai támogatást nyújtani a szociálisan hátrányos helyzetűekre irányuló közösségi egészségfejlesztési tevékenységekben.

Civil szervezetekkel

Célunk jó kapcsolatot kialakítani a sárospataki járásban lévő civil szférával is. Együttműködésünk célja a mentális egészségfejlesztés, kiemelten a családok, lelki egészségének támogatása.

Helyi közösségekkel

Fontosnak tartjuk az együttműködés kialakítását a helyi közösségekkel különböző mentális egészséget támogató programok megvalósításában, kiemelten a családok lelki egészségét támogató kezdeményezésekben.

Munkahelyekkel

Támogatjuk a sárospataki járásban lévő munkahelyeket egészségfejlesztéssel kapcsolatos programok megvalósításában, illetve igyekszünk eljuttatni számukra a munkahelyi egészségfejlesztéssel kapcsolatos szakmai ajánlásokat.

Vállalkozókkal

Célunk a sárospataki járásban széleskörű együttműködéseket kialakítani, többek közt egyéni vállalkozókkal, magán cégekkel. Célunk, hogy a magánszférát is támogathassuk egészségfejlesztéssel kapcsolatos programjaikban.

Egyéb intézményekkel

A fentieken túl irodánk lehetőséget ad a sárospataki járásban lévő egyéb intézményekkel is együttműködést kialakítani, így támogatva a lakosság egészségfejlesztését.

Egyéb együttműködések

Amennyiben más jellegű együttműködésben venne részt szívesen irodánkkal, írjon nekünk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Sikeres együttműködéseink

Református Átmeneti Anyaotthon

Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola


Sárospataki Parkinson Betegek klubja

Viss Önkormányzata

Vámosújfalu Önkormányzata

Sárazsadány Önkormányzata

Tolcsva Önkormányzata

Sárospatak Város Önkormányzata

Olaszliszka Önkormányzata

Makkoshotyka Önkormányzata

Komlóska Önkormányzata

Kenézlő Önkormányzata

Hercegkút Önkormányzata

Háromhuta Önkormányzata

Györgytarló Önkormányzata

Erdőhorváti Önkormányzata

Bodrogolaszi Önkormányzata

Vajdácska Önkormányzata